2 Autoglaz-vestigingen gecertificeerd voor branchenormering

2 Autoglaz-vestigingen gecertificeerd voor branchenormering

Autoglaz Breda en Autoglaz Haarlemmermeer zijn als eerste geslaagd voor de audit van de branchenormering Ruitschadeherstel. Dit laat Focwa weten.

Kwaliteit borgen
Focwa-leden kunnen per 1 juni gecertificeerd worden voor de branchenormering Ruitschadeherstel. Dankzij deze nieuwe normering wordt de kwaliteit van het specialisme ruitschadeherstel geborgd. De meer dan 300 ruitherstelbedrijven die lid zijn van Focwa dienen zich voor 1 juni 2020 te certificeren. Volgens Focwa is het noodzakelijk kwaliteit en veiligheid te borgen in een sector waar de complexiteit van het vakgebied exponentieel toeneemt. Dankzij dit keurmerk houden bedrijven hun kennis en kunde op peil.

Duurzaamheid
Gelijktijdig met de certificering voor de branchenormering autoruitherstel, toonden Autoglaz Breda en Autoglaz Haarlemmermeer hun duurzaamheidsinspanningen aan. Dit deden zij via een door Focwa ontwikkelde (gratis) tool waarmee de leden kunnen laten zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wezenlijk deel uitmaakt van hun bedrijfsvoering. Op korte termijn zal deze tool ook voor caravan- en camperservicebedrijven beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.