1e paal voor nieuwbouw Axalta in Tiel

1e paal voor nieuwbouw Axalta in Tiel

Axalta heeft de eerste paal geslagen van een nieuw bedrijfspand voor haar Refinish activiteiten in Nederland. De bouw zal naar verwachting medio 2021 gereed zijn.

Bedrijfspand
De eer om de eerste paal te slaan kwam toe aan Ben Brink, wethouder van Tiel, Freek Boeijen, directeur van Focus Vastgoed, en Yves Kerstens, President van Axalta EMEA. Het nieuwe pand krijgt een oppervlak van 7.250 m2. De Nederlandse verkoopactiviteiten van de lakmerken van Axalta (Cromax, Spies Hecker, Standox en Syrox), inclusief Metalak BV, verhuizen allemaal naar het nieuwe pand op bedrijvenpark Medel. Na voltooiing bestaat de faciliteit uit een kantoorruimte verspreid over drie verdiepingen, een magazijn, een moderne kleurmakerij en het nieuwe Axalta trainingscentrum.

Groei
“De investering in ons nieuwe pand is belangrijk voor de langdurige groei en succes van onze activiteiten in Nederland, en vervolgens ook voor de bredere Axalta organisatie”, aldus Yves Kerstens, President van Axalta EMEA. “Wij bevinden ons dan in een uitstekende positie om aan de groeiende vraag naar schadeherstelproducten en -diensten te blijven voldoen.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.