123Ruit positief over eerste Experience Day
Ruitherstelketen 123Ruit organiseerde z'n eerste Expericience Day. (Foto: 123Ruit)

123Ruit positief over eerste Experience Day

De onafhankelijke ruitherstelketen 123Ruit heeft onlangs zijn eerste Experience Day georganiseerd, waar zo’n 70 belangstellenden aanwezig waren, zo laat de keten weten.

“Uit de positieve reacties blijkt dat de dag een succes is geweest en er zeker een vervolg gaat komen”, aldus Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit. Met 51 vestigingen is de ruitherstelketen uitgegroeid tot een landelijk dekkend netwerk. 

Cockpit

Tijdens het event, dat in eventlocatie Kas te Woerden werd gehouden, ging het vooral om bijpraten over alle ontwikkelingen in de ruitherstelmarkt. Zoals bijvoorbeeld de trend om het digitale dashboard steeds meer onderdeel te laten zijn van de ruit en ‘cockpit’ van de auto waarmee de voorruit een steeds essentiëlere rol speelt als informatiedrager.

Daarbij was natuurlijk ook aandacht voor ADAS systemen en het belang van kalibratie na ruitreparatie om er zeker van te zijn dat alle systemen weer werken zoals ze moeten werken. Ook ging het over de mogelijkheden van remote calibration, waarbij een auto op afstand kan worden uitgelezen en samen met de ruitfabriek de kalibratie kan worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.