123Autoschade.nl: nieuwe offertesite voor schadeherstel

123Autoschade.nl: nieuwe offertesite voor schadeherstel

Offertesite schadeOnder de noemer 123AutoSchade.nl is er een nieuw online platform actief waar autoschade- en autobedrijven kunnen bieden op particuliere opdrachten voor schadeherstel. Daarnaast kunnen ze ook een offerte uitbrengen op reparatie, apk en onderhoud.

Focwa
Initiatiefnemer is het mediabureau ClickConcepts in Deventer. Sinds de start eind vorig jaar hebben zich volgens woordvoerder Koray Ak meer dan 150 schadeherstellers en garagebedrijven ingeschreven. Voorwaarde voor de aangesloten bedrijven is een Focwa-erkenning of RDW-certificering. Ook gelden er criteria ten aanzien van ondersteunende zaken zoals internet, haal- en brengservice, leenfiets en vervangend vervoer.

Abonnement
De deelnemende bedrijven kunnen kiezen uit een gratis of (betaald) premium account. In het eerste geval gelden er geen maandelijkse kosten, maar kost het tien procent van het winnende bod op een opdracht. Het premium account kost vijftig euro per maand en twee procent per winnend bod. Offertes gaan op basis van kenteken, gedetailleerde foto’s en omschrijving door de partij die de opdracht aanbiedt.

ClickConcepts kwam begin december ook met de website Hoogsteautobod.nl, een platform voor vraag naar en aanbod van occasions.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.