Monteur (AST)/ Schadehersteller 32-38 uur (M/V)

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Enschede

40 uur uur per week

MBO/MTS

Geplaatst op: 6 maart, 2023


Wij zoeken een allround monteur met schadeherstelvaardigheden. Het betreft een variërende en afwisselende parttime of fulltime functie waarbij veel flexibiliteit van je gevraagd wordt.

Als monteur hou je je bezig met de- en montage van autoschades in de meest brede vorm van het woord. Je hebt ervaring met wielophanging, airco systemen, koelsystemen EV voertuigen, ruit vervangen en kalibratie van de meest voorkomende systemen. Het betreft personen en lichte bedrijfsauto’s. Je kunt werken met moderne apparatuur en je bent in staat zelfstandig te werken. Ervaring met Mahler en uitlijnapparatuur is een pré.

Ook ben je in staat om kleine schade herstelwerkzaamheden uit te voeren. Indien je in het bezit bent van het AST diploma verdient dat de voorkeur.

Getagd als: Overijssel


Functie eisen

Je bent commercieel alert en je bent in staat om op een eerlijke en natuurlijke manier commerciële kansen om te zetten in een betaalde activiteit. Kwaliteit dient hoog bij je in het vaandel te staan en je streeft er naar om de klantverwachtingen te overtreffen. Je hebt een MBO opleiding afgerond richting 1e monteur en hebt inmiddels ervaring opgedaan in een soortgelijke baan. Je bent representatief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigingskracht. Je werkt in een dynamisch team waarin je een teamplayer bent. Verder ben je bereid diverse opleidingen te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een parttime of fulltime functie van 32-38 uur per week;
  • Een baan bij een ambitieus schadeherstel bedrijf onderdeel van een van de grootste Schadegroepen in Nederland (ASN);
  • Een fijne werkplek binnen een gezellig team met een gezonde drive om te presteren;
  • Een passend salaris met doorgroeimogelijkheden.


Bedrijfsprofiel

Wij zijn ASN Munsterhuis Enschede, al sinds 1962 actief in de schadebranche. Bovendien zijn we al geruime tijd onderdeel van de internationale ASN groep. Wij zijn specialist in schadeherstel van personenauto’s en bestelwagens van alle merken.



Contact

[email protected]

074-2555345
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

  • Functiegroep
    Autoschade, Technisch
  • Functie
    Monteur (AST)/ Schadehersteller 32-38 uur (M/V)
  • Dienstverband
    Vast
  • Uren
    40 uur
  • Opleidingsniveau
    MBO/MTS
  • Werkervaring
    1 - 2 Jaar, 10 En Meer Jaar, 2 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar, Minder Dan 1 Jaar