Calculator

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst

Den Haag

38 uur uur per week

MBO/MTS

Geplaatst op: 29 maart, 2022


Ter versterking van ons enthousiaste receptieteam zijn wij per direct op zoek naar een schadecalculator.

Ben jij die alleskunner die ook nog eens geïnteresseerd is in het autoschadeherstel vak en zeker geen 8 tot 5 mentaliteit heeft ?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding of vergelijkbaar (technische achtergrond geniet de voorkeur). Je bent in het bezit van een Audatex-certificaat. Je hebt ervaring met het maken van schadecalculaties. Je hebt geen moeite dingen tegelijk op te pakken, een echte multitasker. Je bent klantgericht, commercieel en representatief. Je kunt zowel alleen als in groepsverband goed functioneren.

In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van de schadecalculaties waarbij je de schadelast voor onze opdrachtgevers probeert te beperken.

Wanneer de schade is hersteld, lever je de auto, met uitleg van de verrichte werkzaamheden, weer af aan de klant. Door je goede communicatieve vaardigheden ga je vriendelijk en zakelijk met alle klanten om opdat wij, uiteindelijk, een optimale klanttevredenheid behalen.

Er heerst een ontspannen sfeer binnen het bedrijf waarbij het groepsbelang voorop staat. Naast dit alles bieden wij een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Tagged as: Zuid-Holland


Functie eisen

Aantoonbare werkervaring als schadecalculator; Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;    

Bedrijfsprofiel

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst is een ambitieus universeel autoschadeherstelbedrijf in Den Haag en maakt onderdeel uit van de landelijk werkende keten ASN Groep. Onze klanten komen zowel van de particulieren als de zakelijke markt. Wij onderscheiden ons door onze efficiëntie en kwalitatief hoogwaardige reparaties.

De bedrijfscultuur kan het beste omschreven worden als informeel en direct, waar vooral eigen initiatief, inzet en flexibiliteit erg wordt gewaardeerd.Contact

Ben jij iemand die van aanpakken houdt en goed zelfstandig kan werken? Dan ben jij de aanvulling die wij zoeken!

Interesse?

Stuur dan jouw CV per mail aan: vanvreden-binckhorst@asnmail.nl

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst

T.a.v. John van Vreden

Binckhorstlaan 50

2516 BE Den Haag

Tel. 070-3820830

 

www.asndenhaag.nl
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

 • Functiegroep
  Autoschade
 • Functie
  Calculator
 • Dienstverband
  Vast
 • Uren
  38 uur
 • Opleidingsniveau
  MBO/MTS
 • Werkervaring
  2 - 5 Jaar