Schadecalculator / Leerling schadecalculator – Nijkerk

Autoschade Herstel Hacom Nijkerk

Nijkerk

40 uur uur per week

MBO/MTS

Geplaatst op: 14 maart, 2021


Als chef schadecalculator ben je de persoon tussen de klant, de verzekeraar en de werkplaats. Vanaf intake begeleid je de klant en het dossier tot en met het afleveren van het herstelde voertuig.  Jouw werkbekwaamheid zorgt ervoor dat alles goed begeleid wordt en het eindresultaat van elke reparatie perfect is. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en werkt samen met je collega’s toe naar een perfect resultaat. Collegialiteit en een goede sfeer vinden wij belangrijk!


Functie eisen

Aantoonbare werkervaring binnen de branche (niet voor leerling) met de daarbij behorende diploma’s. Kennis van motorvoertuigen. Je bent stressbestendig, representatief en oplossingsgericht en je werkt graag met andere vakbekwame mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en afwisselende baan in een kwaliteitsbewuste organisatie. Een modern uitgerust bedrijf met een uitstekende werksfeer, ontplooiingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Autoschade Herstel Hacom Nijkerk is al 25 jaar hét adres voor schadeherstel in Nijkerk en omgeving. Wij zijn FOCWA gecertificeerd en werken aan alle merken en type auto’s. Onze doelstelling is “bouwen aan een duurzame relatie, niet alleen met klanten, maar ook met onze eigen mensen”.Contact

Is je interesse gewekt en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons gezellige team? Neem contact met ons op of stuur een CV en korte motivatie ter attentie van Martijn van den Ham naar: info@hacom-nijkerk.com
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

 • Functiegroep
  Autoschade, Technisch
 • Functie
  Schadecalculator / Leerling schadecalculator – Nijkerk
 • Dienstverband
  Vast
 • Uren
  40 uur
 • Opleidingsniveau
  MBO/MTS
 • Werkervaring
  1 - 2 Jaar, 10 En Meer Jaar, 2 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar