Front Office Medewerker Schade Apeldoorn

UAS Schadeherstel

Gelderland

38 uur uur per week

HBO/HTS, MBO/MTS

Geplaatst op: 15 juli, 2021


Je bent echt een verbinder, die het volledige schadeproces van aanname tot afgifte kan omschrijven en kritische deelprocessen efficiënt kan beïnvloeden. In optima forma zorg je voor een goede samenwerking met je collega van de dealer zodat de klant maximaal gerustgesteld wordt met een uitstekende kwaliteit bij schadeherstel conform de eisen van de fabrikant.

Voor een optimale borging van de kwaliteit bij schadeherstel is het van belang dat de inname juist verloopt, jij bent hierin de sleutel tussen klant (zowel particulier als dealer) en werkplaats. De vertaling naar de werkplaats vindt plaats door een door jou opgemaakt reparatieplan, waarbij alle technische informatie en onderdelen mee geleverd worden.

Omwille van een juiste klantbediening neem je de klant van a tot z mee in de reis van schadeherstel, waarin je als (primair)contactpersoon fungeert naar de klant.


Functie eisen

  • Klantvriendelijkheid en een positieve instelling!
  • MBO/ HBO opleiding – minimaal niveau 4, bij voorkeur in een technische richting
  • Ervaring met het backofficesysteem Delta-W
  • Ervaring met calculeren in Qaptar
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie is een must!


Arbeidsvoorwaarden

Jij bent een zelfstandige en ervaren vakman of vakvrouw met inzicht in techniek. Je kent de procedures en richtlijnen om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Je levert een actieve bijdrage aan het team door o.a. een optimale inzet! Je bent vriendelijk en collegiaal en maakt graag deel uit van een groep specialisten op het gebied van autoschade. Leveranciers, collega’s, klanten, je maakt voor iedereen tijd en biedt iedereen dezelfde service. Je denkt mee, je weet snel te schakelen en denkt altijd vanuit de klant.

Bedrijfsprofiel

UAS BV biedt een leuke werkomgeving op een moderne werkplek in Apeldoorn binnen de toonaangevende organisatie Emil Frey Nederland N.V. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van autoschadeherstel!

Onder de dealernamen Nefkens, Ekris, Pouw, Terwolde, Oving en Wittenberg – de Bois focust UAS zich op merkerkend schadeherstel.

Kwaliteit bij schadeherstel en een optimale klantbediening staan bij UAS hoog in het vaandel. In onze moderne, gecertificeerde, maar vooral erg leuke werkomgeving met vakmensen die op alle fronten de vakgebieden optimaal beheersen, zijn we op zoek naar jou!



Contact

Neem contact op met Karst Altena, Bedrijfsleider UAS. 055 - 539 53 44.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.


U kunt op deze baan en anderen solliciteren met uw online cv. Klik op de onderstaande link om uw online cv in te dienen en uw sollicitatie naar deze werkgever te e-mailen.

Vacature details

  • Functiegroep
    Technisch
  • Functie
    Front Office Medewerker Schade Apeldoorn
  • Dienstverband
    Vast
  • Uren
    38 uur
  • Opleidingsniveau
    HBO/HTS, MBO/MTS
  • Werkervaring
    2 - 5 Jaar