AUTOSCHADEPORTAAL
De verzamelsite voor de schadeherstelbranche.
Ga naar www.bandenportaal.nl    
FocwaVacoBovagRAI
mygif
12411. Jelle Bruyn zei op: augustus 12th, 2019

Wellicht is het een idee om iedereen de telefoon af te pakken of zonder drank/ drugs te laten chaufferen?

Veel onderzoek lijkt me niet nodig. Het gaat er vast toe leiden dat er weer eeuwen oude, of bomen die er al héél lang staan gerooid moeten worden om zo een “veilige” zone te creëren. Of misschien moet de snelheid wel drastisch omlaag. Ook een goed idee!! (niet). Vreemd toch dat men simpelweg “gewoon opletten en aan de wet houden” (geen drank en drugs) is vergeten en Whatsapp en ander telefoongebruik als meer belangrijk is gaan zien. Je zal maar wat missen… Dank en drugs spelen heel vaak een rol.
Gewoon meer politie controle. Zonder dit fenomeen wijzigt er niet veel. Misschien moeten we wel accepteren dat er altijd doden vallen. Misschien (logisch) zal het zelfs toenemen als de bevolking verder blijft stijgen.

Plaats een reactie!

  Naam (* verplicht)

  E-mail (* wordt niet gepubliceerd!)


Voer de letters die je hier ziet, in 't vakje hieronder!

  Code van hierboven (* verplicht)

  Website (optioneel)