- Autoschade portaal - https://www.autoschadeportaal.nl -

Van der Ven Autorecycling opent bedrijf voor zelfdemontage

Op 18 Februari 2019 heeft Van der Ven Autorecycling in Roosendaal een zelfdemontage bedrijf geopend onder de naam Venyard.

Bodemprijzen
Binnen het nieuwe concept kan Van der Ven Autorecycling de arbeids- en logistieke kosten laag houden. Hierdoor zegt men de onderdelen voor bodemprijzen aan te kunnen bieden op een moderne en veilige locatie. Er worden vaste lage prijzen per onderdeeltype gerekend.
“Door de grote stroom aan demontage auto’s was het haast onmogelijk om al deze originele gebruikte onderdelen op voorraad te houden en aan te bieden via onze webshop”, aldus eigenaar Martijn Traas. “Wel ontvingen wij veel aanvragen van onderdelen van auto’s die wel gerecycled werden maar waarvan de onderdelen niet aangeboden konden worden uit kostenoverwegingen. Wij richten ons bij dit concept op auto’s van bouwjaren tot 2010.”

Youngtimers
Tevens worden er 1.250 auto’s voor zelfdemontage aangeboden waar onderdelen minder beschikbaar van zijn, zoals young-timers en old-timers. Deze staan zodanig opgesteld dat de onderdelen eenvoudig te demonteren zijn. Tevens zullen er 100 auto’s per week gewisseld worden zodat er continue courante onderdelen aangeboden kunnen worden.