- Autoschade portaal - https://www.autoschadeportaal.nl -

Paul Haverkamp nieuwe directeur MAX-Repair

MAX-Repair heeft Paul Haverkamp (49) per 1 maart 2019 benoemd tot Algemeen Directeur per 1 maart 2019. Dit laat het schadenetwerk voor zwaar vervoer weten. Haverkamp volgt de op 1 november jongstleden vertrokken Allard Pit op.

TVM Verzekeringen
Haverkamp bekleedde vanaf 1993 verschillende functies binnen de verzekeringswereld. De laatste vijf jaar werkte hij bij het op transport en logistiek gerichte TVM Verzekeringen. Daar onderhield hij zowel in Nederland als 8 Europese landen contacten met ondernemers in het weg- en watertransport, de logistiek- en automotive branche. Verder hield hij zich bezig met het medebepalen van de strategie, innovatie van producten en diensten en werkte mee aan branchegerichte onderzoeken.

Sturing
Bij MAX-Repair wil hij zich vooral richten op het verbinden van de diverse betrokken partijen en het verder ontwikkelen van de sturing van schadestromen. In tegenstelling tot bij personenauto’s en bestelwagens staat dit binnen de zwaar transportmarkt nog aan het begin van de ontwikkelingen.

MAX- Repair heeft in Nederland een goed verspreid netwerk. Inmiddels zijn ook de eerste MAX-Repair vestigingen in het buitenland een feit.