AUTOSCHADEPORTAAL
De verzamelsite voor de schadeherstelbranche.
Ga naar www.bandenportaal.nl    
FocwaVacoBovagRAI
mygif
2952. schadehersteller zei op: december 30th, 2011

Als we nu eens gewoon schades gaan herstellen zonder al deze onzin. Komen we dan niet net zover?

mygif
2953. Stef zei op: december 31st, 2011

Lijkt mij een goed plan, no nonsens, stuk is stuk.

Dit geeft alleen maar een financiele last die toch niemand wil betalen, waarom zou je er dan aan beginnen. Hiermee kunnen de grote verzekeraqars weer schermen met “kwaliteit” voor die 5 tienen per uur

mygif
2955. hans zei op: januari 2nd, 2012

Volgens Eurogarant werken de Focwa-bedrijven met originerle onderdelen uit het dealerloket, mits polisvoorwaarden anders aangeven. Hoe gaan deze bedrijven dit realiseren daar verzekeringsmaatschappijen het liefst immitatie-onderdelen voorschrijven?

mygif
2990. Annoniem zei op: januari 10th, 2012

@Hans, Dit is iets daar ben ik ook erg benieuwd naar. Wij moeten steeds goedkoper werken om werk te houden. dit is weer iets tegenstrijdigs ben benieuwd hoe het gaat uitpakken. want tegenwoordig word er bewust minder gecalculeerd om maar goedkoper te zijn en werk te houden. het echt goed schade repareren en er dan een boterham aan over te houden word steeds minder makkelijk.

Plaats een reactie!

  Naam (* verplicht)

  E-mail (* wordt niet gepubliceerd!)


Voer de letters die je hier ziet, in 't vakje hieronder!

  Code van hierboven (* verplicht)

  Website (optioneel)