AUTOSCHADEPORTAAL
De verzamelsite voor de schadeherstelbranche.
Ga naar www.bandenportaal.nl    
FocwaVacoBovagRAI
mygif
12302. Bert zei op: december 5th, 2018

Wanneer de EU dan ook verplicht stelt dat het beschikbaar stellen van OE hersteldata integraal onderdeel uit dient te maken van de type goedkeuring, zijn we een heel stuk verder! (=VIN invoeren, alle herstel data met Pass tru kunnen vinden)
Dan kun je, naast het voorkomen van ongevallen,ook het herstel correct garanderen. (“conform OE norm”)
Allerlei systemen verplichten is één, werking ervan garanderen is twee.

mygif
12304. robert zei op: december 5th, 2018

Er worden weer miljoenen aan kosten bedacht en verzekeraars blijven propaganda sturen, maar eenvoudig eenheid in verkeersregels zijn politiek gezien niet nodig. Het blijft een bende, met Nederland voorop, We kunnen in dit land zelf nog niet eens een eenheid van regels maken. maar schijnveiligheid creëren als de beste. De overheden zijn in een ding geweldig alles half.

Plaats een reactie!

  Naam (* verplicht)

  E-mail (* wordt niet gepubliceerd!)


Voer de letters die je hier ziet, in 't vakje hieronder!

  Code van hierboven (* verplicht)

  Website (optioneel)