AUTOSCHADEPORTAAL
De verzamelsite voor de schadeherstelbranche.
Ga naar www.bandenportaal.nl    
FocwaVacoBovagRAI
mygif
12257. jaap zei op: september 15th, 2018

Als er toch afspraken gemaakt worden dan een universeel uurtarief met via cbs een aangepaste
tarief via een coeefficienteigetal per regie of stad enz.Hierdoor ontstaat wwer een eerlijke concurrentie met als voordeel een betere kwaliteit en service voor de consument en een vrije keuze waar men zijn bezit kan laten herstellen.Bovendien een reparatieplicht of anders een lagere uitkering,daar nu oa een leenauto enz in het uurloon verwerkt is terwijl er geen herstel plaats vindt.tevens voorkomen ze hiermee dat de auto via leuren voor minder bij een beunhaas gemaakt wordt en daardoor steeds meer autos met mankementen op de weg rijden

mygif
12258. Theo zei op: september 17th, 2018

Geweldig ! Eindelijk iemand die de malafide praktijken van de verzekeraars eens onder de loep neemt. Waar de FOCWA had moeten opstaan voor zijn leden, heeft Mw Sommeling de knuppel eens flink in het hoenderhok gegooid . En terecht! De verzekerde weet helemaal niet dat verzekeraars tegen veel lagere prijzen schades laat repareren. De particulier weet soms helemaal niet dat bumpers of koplampen van nieuwe auto’s gelijmd worden. Wel meer premie betalen omdat je schade rijd maar niet volledig vernieuwen. Het wordt tijd dat de schade hersteller een eerlijk tarief betaald krijgt en niet meer onder druk wordt gezet door lease maatschappijen en of verzekeraars.

Top mijn zege heeft u .

Plaats een reactie!

  Naam (* verplicht)

  E-mail (* wordt niet gepubliceerd!)


Voer de letters die je hier ziet, in 't vakje hieronder!

  Code van hierboven (* verplicht)

  Website (optioneel)