AUTOSCHADEPORTAAL
De verzamelsite voor de schadeherstelbranche.
Ga naar www.bandenportaal.nl    
FocwaVacoBovagRAI
mygif
12257. jaap zei op: september 15th, 2018

Als er toch afspraken gemaakt worden dan een universeel uurtarief met via cbs een aangepaste
tarief via een coeefficienteigetal per regie of stad enz.Hierdoor ontstaat wwer een eerlijke concurrentie met als voordeel een betere kwaliteit en service voor de consument en een vrije keuze waar men zijn bezit kan laten herstellen.Bovendien een reparatieplicht of anders een lagere uitkering,daar nu oa een leenauto enz in het uurloon verwerkt is terwijl er geen herstel plaats vindt.tevens voorkomen ze hiermee dat de auto via leuren voor minder bij een beunhaas gemaakt wordt en daardoor steeds meer autos met mankementen op de weg rijden

mygif
12258. Theo zei op: september 17th, 2018

Geweldig ! Eindelijk iemand die de malafide praktijken van de verzekeraars eens onder de loep neemt. Waar de FOCWA had moeten opstaan voor zijn leden, heeft Mw Sommeling de knuppel eens flink in het hoenderhok gegooid . En terecht! De verzekerde weet helemaal niet dat verzekeraars tegen veel lagere prijzen schades laat repareren. De particulier weet soms helemaal niet dat bumpers of koplampen van nieuwe auto’s gelijmd worden. Wel meer premie betalen omdat je schade rijd maar niet volledig vernieuwen. Het wordt tijd dat de schade hersteller een eerlijk tarief betaald krijgt en niet meer onder druk wordt gezet door lease maatschappijen en of verzekeraars.

Top mijn zege heeft u .

mygif
12260. Henk zei op: september 20th, 2018

Eindelijk iemand die het probleem durft te benoemen. Maar ze zal wel monddood gemaakt worden want er wordt zoveel gesjoemeld door verzekeraars ! Dat accepteren de hoge heren nooit… En zogenaamde onafhankelijke expertiseburo’s doen er vrolijk aan mee, verzwijgen zaken……
maar wel in de polis vermelden dat je als verzekerde eerlijk moet zijn…. want dat zijn wij ook…. Mijn opa zei het vroeger al; banken en verzekeraars zijn de grootste dieven… hij heeft wel gelijk gehad….mevr. Sommeling, ik wens u alle geluk toe en heel veel sterkte op het oorlogspad want zo kun je het wel noemen…..

mygif
12261. Henk de Vries zei op: september 20th, 2018

Eindelijk iemand die het probleem durft te benoemen. Maar ze zal wel monddood gemaakt worden want er wordt zoveel gesjoemeld door verzekeraars ! Dat accepteren de hoge heren nooit… En zogenaamde onafhankelijke expertiseburo’s doen er vrolijk aan mee, verzwijgen zaken……
maar wel in de polis vermelden dat je als verzekerde eerlijk moet zijn…. want dat zijn wij ook…. Mijn opa zei het vroeger al; banken en verzekeraars zijn de grootste dieven… hij heeft wel gelijk gehad….mevr. Sommeling, ik wens u alle geluk toe en heel veel sterkte op het oorlogspad want zo kun je het wel noemen…..

mygif
12264. Barry zei op: september 23rd, 2018

Dit is al jaren een bekend probleem, hierom heb ik ook afscheid genomen van de gestuurde schadestroom, wel minder werk, iets minder personeel ,maar wel weer vertrouwde kwaliteit! In het Noorden van het land zijn de mensen nuchterder en willen de mensen gewoon goed werk. En ik heb mijn uurloon verhoogd naar een fatsoenlijk uurtarief, niemand valt erover… een schade-expert zie je ook bijna niet meer, die hebben toch geen tijd om langs te komen, minder omzet maar meer winst …dus ik ben een tevreden ondernemer!

Plaats een reactie!

  Naam (* verplicht)

  E-mail (* wordt niet gepubliceerd!)


Voer de letters die je hier ziet, in 't vakje hieronder!

  Code van hierboven (* verplicht)

  Website (optioneel)