AUTOSCHADEPORTAAL
De verzamelsite voor de schadeherstelbranche.
Ga naar www.bandenportaal.nl    
FocwaVacoBovagRAI
mygif
11642. Hesketh zei op: april 21st, 2017

Meer tijd en mankracht steken in het ontmaskeren van oplichters (zowel bij de verzekerden als bij de reparateurs) zou een substantiële daling van de kosten betekenen; DE oorzaak van de enorme toename in kosten! Niet alleen in scéne gezette aanrijdingen aanpakken, maar ook royeren van Focwa leden als die aantoonbaar nog steeds “creatief” calculeren; nu komt “de handigste Harry” daar nog steeds mee weg, terwijl de bonafide reparateur nauwelijks nog marge heeft wanneer hij eerlijk en conform de richtlijnen handelen moet!

mygif
11643. niet met modder gooien zei op: april 21st, 2017

Uhhh lees ik dit goed ???

mygif
11649. Pieter zei op: april 21st, 2017

Die hesketh snapt het wel en weet waarover hij praat.schadelast wordt kunstmatig hooggehouden.maar ja je kunt beter korting van een hoog schadebedrag vangen dan van een laag schadebedrag!

mygif
11658. jaap zei op: april 22nd, 2017

stoppen met oa nieuw/dagwaardeverzekeringen,dit is strijd met de doelstelling van een verzekeraar de klant schadeloos te stellen.Tevens geen schade uit te keren zonder
een faktuur,daar nu een schade incl btw betaald wordt,terwijl de klant naar een beunhaas gaat.
Condities 50% uitkeren en bij later herstel bij het indienen van een faktuur het restant.Eindelijk focwa mensen die de problemen aankaarten en hopende deze problemen goed te onderbouwen,waardoor er wellicht eens een oplossing komt

mygif
11660. Marc zei op: april 22nd, 2017

Schade last stijgt al jaren door claims letsel schade, Waarom moeten de uurtarieven van de herstellers hier onder lijden?
Verzekering premies zijn al jaren stijgende en ik denk dat dit niet ten goede is gekomen aan de uurtarieven van de herstellers.
Het geld blijft elders aan de strijkstok hangen, maar de schade herstellers zijn de makkelijkste melkkoe.
Heren herstellers, blijf netjes repareren, en ja aan kwaliteit hangt nu een maal een prijs.

Plaats een reactie!

  Naam (* verplicht)

  E-mail (* wordt niet gepubliceerd!)


Voer de letters die je hier ziet, in 't vakje hieronder!

  Code van hierboven (* verplicht)

  Website (optioneel)