AUTOSCHADEPORTAAL
De verzamelsite voor de schadeherstelbranche.
Ga naar www.bandenportaal.nl    
FocwaVacoBovagRAI
mygif
3438. Pascal Edelenbosch zei op: mei 3rd, 2012

Ik denk dat specialisatie en inspelen op de behoefte van de klant een goede zaak is, zeker in tijden waarin de schadebrnche nder druk staat. Slim plan om leenauto’s met dubbele bediening in te zetten. Succes!

mygif
3445. Michel zei op: mei 3rd, 2012

volgens mij had Koops Bunschoten destijds al zo’n leenauto beschikbaar, dus het is geen “nieuw” idee!! wel een goed idee, het is pas een jaar of 10 oud !!!

mygif
3446. Chris zei op: mei 3rd, 2012

Autoschade DC Berkel te Spijkenisse heeft al jaren een vervangende lesauto.
Veel rijscholen uit deze omgeving zijn hier ook mee bekend.

mygif
3459. Joost Boeter - RijschoolmetSchade.nl zei op: mei 3rd, 2012

Leuk om te zien dat RijschoolmetSchade.nl al direct reactie oplevert in de markt.

Het idee van een vervangende lesauto is inderdaad niet nieuw. Niettemin valt te constateren dat het vermarkten van de vervangende lesauto door het individuele herstelbedrijf niet of nauwelijks gebeurd, waardoor het individuele herstelbedrijf dus niet makkelijk gevonden zal worden door de doelgroep (rijschoolhouders).

Hoewel ik de huidige samenstelling van het vervangende wagenpark bij specifieke schadeherstellers niet ken, kon ik op de website van Koops Bunschoten onder de kop Schadeherstel nergens uit opmaken dat er een vervangende lesauto beschikbaar is, evenmin als op de website van DC Berkel.

Dat geeft aan dat er in het samenbrengen van beide ‘bloedgroepen’ onder RijschoolmetSchade.nl in een behoefte wordt voorzien. Het is een landelijk platform waarmee de rijschoolhouder heel eenvoudig en gericht kan zoeken naar een specifiek op zijn branche gericht schadeherstelbedrijf. Terwijl de schadehersteller op een eenvoudige, eenduidige en aanzienlijk voordeliger wijze zijn propositie voor de rijschoolhouder kan vermarkten dan wanneer hij dit zelf zou doen middels lokale marketing. Deze combinatie in 1 website is wel nieuw en (vooralsnog) uniek!

Naar aanleiding van het persbericht hebben inmiddels al enkele tientallen schadeherstelbedrijven uit heel Nederland contact gezocht met interesse in deelname. Ook uit de rijschoolbranche heb ik al diverse positieve reacties mogen ontvangen. Daar ben ik erg blij mee en dat geeft veel vertrouwen dat de samenwerking tussen RijschoolmetSchade.nl enerzijds en de schadeherstel- en rijschoolbranche in Nederland anderzijds een groot succes kan worden. Geïnteresseerde schadeherstelondernemers kunnen mailen naar info @ rijschoolmetschade.nl

Hartelijke groet,
Joost Boeter – RijschoolmetSchade.nl

mygif
3460. marco zei op: mei 3rd, 2012

Ik zie ook niet in wat hier nieuw aan is: ik kan zo 3 bedrijven in het zuidwesten opnoemen die al 10 jaar over uitleenauto’s met dubbele bediening beschikken!
Wel slim: oude wijn in nieuwe zakken…..

Plaats een reactie!

  Naam (* verplicht)

  E-mail (* wordt niet gepubliceerd!)


Voer de letters die je hier ziet, in 't vakje hieronder!

  Code van hierboven (* verplicht)

  Website (optioneel)