AUTOSCHADEPORTAAL
De verzamelsite voor de schadeherstelbranche.
Ga naar www.bandenportaal.nl    
FocwaVacoBovagRAI
mygif
2552. Hein zei op: oktober 10th, 2011

Dat wordt weer creatief verzekeren dus tot je 25e via de ouders.

mygif
2553. Pierre zei op: oktober 10th, 2011

Creatief verzekeren is levensgevaarlijk.
Iedereen moet je juiste premie betalen. Handig zijn kost een boel ellende bij schade. Verzekeraars hanteren de lijsten, o.a. CIS en als je daar op terecht komt, dan kun je het wel zeker 8 jaar een giga premie betalen en elke schade wordt zeer zwaar beoordeeld. Bovendien kom degene die er aan meewerkt, ook nog een keer op te staan. Dus minimaal 2 partijen. De premie is vaak schrikbarend hoog en de voorwaarden zijn niet ruim….. Verzekeraars zijn vaker slimmer, dan dat jij en ik denken…..
Is het niet vandaag of morgen, desnoods over 9 maanden staan ze bij jou op de stoep. (terug) betalen zul je. Bovendien de kentekenhouder van de auto, is verantwoordelijk. Dus pa en moe, doe het niet en laat zoon en/of dochter maar mooi zelf betalen de premie. (het komt vaker voor, dan dat jij denkt – ik krijg de brokken op mijn bord…. positief voor mijn werk… ik verdien aan die ellende – dus je bent gewaarschuwd pa en ma.

Plaats een reactie!

  Naam (* verplicht)

  E-mail (* wordt niet gepubliceerd!)


Voer de letters die je hier ziet, in 't vakje hieronder!

  Code van hierboven (* verplicht)

  Website (optioneel)